• Nog geen Sherpa account? Registreer je nu
  • Aanmelden

Wat
Waar
Wanneer
OfBekijk alle Sherpa.be tickets

Special Request met Gunther Neefs & Swingband

Datum Uur Locatie Beschikbaarheid
Zondag - 30/04/2017 15u00
Capitole - Gent  
Pas disponible
2017-04-30

Beschrijving

In de theatershow “Special Request” grijpen Günther Neefs & Swingband terug naar Günthers grote liefde: De swing. De warmste stem van Vlaanderen neemt u mee op een stijlvolle muzikale reis met meer dan 20 stevige standards en tijdloze ballads van blanke en zwarte stemmen uit diverse genres. Onweerstaanbare evergreens die zelfs de jeugd niet onberoerd laten. 
 
Alles in de muziek keert terug. De betere songs zijn eigenlijk nooit weg geweest. In deze theatershow wordt zelfs het origineel overtroffen! Keuzes worden gemaakt door Vlaanderens bekendste koppen. Niet alleen collega’s muzikanten, maar ook Günthers vrienden uit de wereld van de televisie, de sport en de literatuur hebben hun zegje. Een gevatte Rob Vanoudenhoven en een schalkse Bart Peeters leiden ons bijvoorbeeld naar pakkende evergreens die zelfs de jeugd niet onberoerd laten. Mooie verhalen, verrassende anekdotes in een theatershow ondersteund door mooie sfeerbeelden.
 
Günther zal worden bijgestaan door een band samengesteld volgens de swingbandtraditie: Een schitterende trompet, een krachtige trombone, een swingende sax en een stomende ritmesectie. Topproducers tekenen voor frisse arrangementen. Genieten is de boodschap, maar met stijl!