• Nog geen Sherpa account? Registreer je nu
  • Aanmelden

Wat
Waar
Wanneer
OfBekijk alle Sherpa.be tickets

Véronic Dicaire - Voices

Datum Uur Locatie Beschikbaarheid
Dinsdag - 14/02/2017 20u00
Vorst Nationaal  
En vente le 06/09/16 - 14h00
2017-02-14

Beschrijving

Na tal van uitverkochte concerten in Canada en Las Vegas en na ook het Belgische publiek eerder al voor zich gewonnen te hebben, komt de populaire Canadese zangeres en imitator Véronic DiCaire op Valentijnsdag 14 Februari met haar show ‘Voices’ naar Vorst Nationaal.

DiCaire vertolkt, de ene keer in een rock-‘n-roll-setting, de andere keer heel intimistisch, de grootste Franse en internationale zangeressen. Meer dan 50 stemmen bootst ze tot in de perfectie na, van Madonna tot Lady Gaga, van Céline Dion tot Christine & The Queens, van Vanessa Paradis tot Edith Piaf… Ze reproduceert hun gebaren en gezichtsuitdrukkingen met een griezelige nauwkeurigheid, van het sexy heupgewieg tot het knipperen met de ogen.

De in Ontario geboren zangeres is al enkele jaren razend populair in Canada, Zwitserland, Frankrijk en Franstalig België, waar ze grote zalen in een mum van tijd uitverkoopt. Ze verwierf faam toen ze in 2008 door Céline Dion gevraagd werd om het voorprogramma te verzorgen op haar Taking Chances Tour.

Ontdek de unieke Véronic DiCaire en laat je in Vorst Nationaal met verstomming slaan!