• Nog geen Sherpa account? Registreer je nu
  • Aanmelden

Wat
Waar
Wanneer
OfBekijk alle Sherpa.be tickets

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox

Datum Uur Locatie Beschikbaarheid
Woensdag - 29/03/2017 20u00
Stadsschouwburg - Antwerpen  
Uitverkocht
2017-03-29

Beschrijving

Na de reeds maanden op voorhand uitverkochte show in de Ancienne Belgique in maart dit jaar, komt Scott Bradlee met zijn Postmodern Jukebox twee keer terug in 2017 voor een energieke liveshow. Op 29 maart treden ze op in de Stadsschouwbrug in Antwerpen. De ticketverkoop start vrijdag 8 juli om 10u.

Wat hebben Justin Bieber, Bon Jovi, Radiohead, Lady Gaga en Macklemore met elkaar gemeen? 

Hun nummers zijn op bijzondere wijze gecoverd door jazzpianist Scott Bradlee met zijn Postmodern Jukebox. De Amerikaan is een ware muzikale kameleon die zijn hand niet omdraait voor de meest diverse stijlen die hij gebruikt voor al zijn vintage covers. Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox geeft een twist aan de muziekgeschiedenis door hedendaagse nummers een vintage jasje aan te meten.  

Bijna 500 miljoen YouTube views (!)
In 2009 bracht Scott Bradlee ‘Hello My Ragtime 80s’ uit waarop hij voor het eerst experimenteerde met remakes van bekende nummers. Het succes van ‘Motown Tribute to Nickelback’ (2012) betekende de definitieve doorbraak: Scott Bradlee ging viraal. Waar andere internetsterren vaak kort genieten van hun roem, is Bradlee met zijn steeds wisselende collectief Postmodern Jukebox (ondertussen zijn ze al met meer dan 70 verschillende muzikanten), niet meer weg te denken. Met meer dan 2 miljoen YouTube abonnees en bijna 500 miljoen YouTube-views (!!) voor een grote veelvoud aan tracks. Elke week wordt er een nieuwe video gelanceerd in de typische stijl. Populairste track is de cover van Radiohead’s ‘Creep’ (ft. Haley Reinhart), die meer dan 19,5 miljoen keer is bekeken.

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox, speelt op 29 maart in de Stadsschouwburg Antwerpen