• Nog geen Sherpa account? Registreer je nu
  • Aanmelden

Wat
Waar
Wanneer
OfBekijk alle Sherpa.be tickets

Frank Boeijen - Tour 2017

Datum Uur Locatie Beschikbaarheid
Vrijdag - 19/05/2017 20u00
Capitole - Gent  
Pas disponible
2017-05-19

Beschrijving

Frank Boeijen, de Nijmeegse zanger en liedjesschrijver, mag zichzelf rekenen tot mede-grondlegger van de Nederlandstalige liedgeschiedenis. Maar ook in het geliefde Vlaanderen is zijn muziek inmiddels stevig verankerd in het muzikale landschap.

Dit theaterseizoen maakt Frank Boeijen het theater wederom tot zijn thuis voor een avondvullende muzikale reis. Een aangename reis van 35 jaar in woorden en muziek. De bezoeker kan zich verwarmen aan een avond met bekende hits en nieuw materiaal in verrassende uitvoeringen. 

Frank Boeijen begon in de jaren zeventig. In Nederland werd hij bekend met de Frank Boeijen Groep, waarmee hij in de jaren ’80 hits scoorde, waaronder Zwart wit, Kronenburg Park, De Verzoening en Zeg Me Dat Het Niet Zo Is.

Sinds begin jaren negentig heeft Frank Boeijen een plaats veroverd in de harten van zijn Vlaamse publiek. Deze wederzijdse liefde begon ooit met zijn toenmalige hit Koud In Mijn Hart

Iedere theatertournee verrast hij zijn publiek weer met een muzikale greep uit zijn rijke oeuvre. Met vaste herkenningspunten, maar geen enkele theatertour is hetzelfde.