• Nog geen Sherpa account? Registreer je nu
  • Aanmelden

Wat
Waar
Wanneer
OfBekijk alle Sherpa.be tickets

Idina Menzel - World Tour 2017

Datum Uur Locatie Beschikbaarheid
Woensdag - 17/06/2015 20u00
Stadsschouwburg - Antwerpen  
Pas disponible
2015-06-17
Donderdag - 22/06/2017 20u00
Stadsschouwburg - Antwerpen  
Geannuleerd
2017-06-22

Beschrijving

Idina Menzel op 22 juni in de Stadsschouwburg Antwerpen

De tournee start op 29 maart doet meer dan 50 noord-amerikaanse, japanse en europese steden aan. Tijdens de tournee zal Idina haar toeschouwers meenemen op een reis, met liedjes uit haar album "Idina.", klassieke popsongs en de beste musicalnummers. Tijdens haar uitverkochte concerten veroverde ze de harten van tal van toeschouwers wereldwijd, dankzij haar onweerstaanbare charme, gevatheid en vocale kundigheid. 

Icoon Idina Menzel mocht al een Tony Award mee naar huis nemen en kan bogen op een rijkgevulde carrière, zowel op de planken als op het witte doek, maar vooral in de muziekwereld. Idina leende haar stem voor prinses Elsa in de Disneyhit Frozen, waarin ze het Oscar-winnende lied van de film – "Let it Go" – zingt. Na haar uitvoering van het lied op de 86e uitreiking van de Oscars, schreef ze geschiedenis als eerste persoon ooit die een hit scoorde in de Billboard Top 10 en tegelijk een Tony Award voor beste actrice in de wacht sleepte.

Idina werd voor het eerst voor een Tony genomineerd als Maureen in de met een Pulitzer Prize bekroonde musical Rent. Uiteindelijk won ze de Award voor haar rol als Elphaba in Wicked. Andere opmerkelijke rollen waren die van Shelby Corcoran in de succesvolle tv-serie Glee, en haar rol in de Disneyfilm Enchanted. Haar bijzonder succesvolle internationale concerttournee in 2015 omvatte een uitverkocht concert in de Radio City Music Hall in het New Yorkse Rockefeller Center. Idina’s meest recente rol op Broadway als Elizabeth in de originele productie IF/THEN werd eveneens positief onthaald en leverde haar een derde nominatie voor een Tony Award op.