• Nog geen Sherpa account? Registreer je nu
  • Aanmelden

Wat
Waar
Wanneer
OfBekijk alle Sherpa.be tickets

Ligabue

Datum Uur Locatie Beschikbaarheid
Zondag - 14/05/2017 20u00
Vorst Nationaal  
2017-05-14

Beschrijving

Luciano Ligabue - Made In Italy Tour

Eindelijk komt de Italiaanse Superster naar België op Zondag 14 Mei 2017 in Vorst Nationaal! Tickets verkrijgbaar vanaf zaterdag 31 december om 11.00 uur.

Na ‘Liga Rock Park’, het dubbele live-evenement op 24 en 25 september 2016 in het park van Monza en de lancering van het album ‘Made In Italy’ op 18 november verovert Ligabue in 2017 de Italiaanse stadions met de nieuwe songs van het album en zijn allergrootste hits. En op 14 Mei zal Ligabue in Vorst Nationaal optreden.

Een straffe Cijfer om de absolute superster van Italiaanse Rock te staven: Op19 september 2015 hield Ligabue een Open Air Concert in de luchthaven van Regio Emilia ter ere van zijn 25 jarige jubileum als artiest .Voor dit eendaags event werden er maar liefst 150.000 Tickets verkocht!

‘Made In Italy’, het elfde album met nieuw werk van Luciano Ligabue, en inmiddels het twintigste album in zijn carrière, haalde enkele dagen na zijn lancering al platina (verkooprecord van het jaar voor een album in de eerste week in Italië) en doet daar nu met dubbel platina nog een schepje bovenop. Ook ‘G Come Giungla’, de eerste single uit het album, scoort uitstekend en is intussen al goed voor goud.


‘Made In Italy’ is een liefdesverklaring aan mijn land, met ‘frustraties’ en verteld aan de hand van het verhaal van een fictief personage, Riko”, verklaart Ligabue over ‘Made In Italy’. “Dit is een echt conceptalbum, mijn eerste overigens, dat uiteraard wel is samengesteld uit afzonderlijke nummers. Die staan allemaal op zichzelf, maar vertellen in deze context samen het verhaal van een antiheld.”

De tickets voor het concert van Luciano Ligabue gaan vanaf Zaterdag 31 december om 11 uur in verkoop.