• Nog geen Sherpa account? Registreer je nu
  • Aanmelden

Wat
Waar
Wanneer
OfBekijk alle Sherpa.be tickets

Sting

Datum Uur Locatie Beschikbaarheid
Zondag - 02/04/2017 20u00
Vorst Nationaal  
Laatste tickets aan kassa
2017-04-02

Beschrijving

Sting - 57th & 9th Tour op Zondag 2 April in Vorst Nationaal, Brussel met special guest: Joe Sumner & The Last Bandoleros

Gelijklopend met de release van zijn nieuwe poprockalbum ‘57th & 9th’ kondigt Sting een club-, theater- en arenatournee aan! Hij bevestigt concertdata in Noord-Amerika en Europa, en wordt vergezeld van special guests Joe Sumner & The Last Bandoleros.

Na de recente release van poprockplaat ‘57th & 9th’ bevestigen Sting, Cherrytree Management en Live Nation vandaag dat Sting de baan op trekt in het kader van een bijzondere tournee die hem langs clubs, theaters en arena’s in Noord-Amerika en Europa brengt. Zijn route wordt binnenkort nog met tourdata in Zuid-Amerika en Azië aangevuld. De ’57th & 9th’-tournee is geproduceerd door RZO Entertainment en wordt georganiseerd door Live Nation Global Touring.

Tijdens de tour wordt Sting vergezeld van een driekoppige band met Dominic Miller (al vele jaren de gitarist van Sting), Josh Freese op drums en Rufus Miller op gitaar. Als special guests treden singer-songwriter Joe Sumner en Tex-Mex-band The Last Bandoleros uit San Antonio op.

Tickets voor het concert op 2 april 2017 in Vorst Nationaal zijn verkrijgbaar vanaf maandag 21 november om 10u. 

Leden van de officiële Sting-fanclub krijgen als eerste de kans om tickets te bestellen, en dit vanaf dinsdag 15 november. 

Het twaalfde soloalbum van Sting, ‘57th & 9th’ is zijn eerste poprockproject in een tiental jaar en ligt sinds 11 november in de rekken via A&M/Interscope Records. De tien tracks vertegenwoordigen het brede palet van Stings kwaliteiten als zanger, componist en tekstschrijver. Denk maar aan de eerste single “I Can’t Stop Thinking About You” met zijn hese accenten en krachtige gitaarwerk, het stormende “Petrol Head” of de hymne “50.000”. Het album kwam tot stand met Martin Kierszenbaum aan de productieknoppen, Lyle Workman op gitaar en de Tex-Mex-groep The Last Bandoleros uit San Antonio als backing vocals.