• Nog geen Sherpa account? Registreer je nu
  • Aanmelden

Wat
Waar
Wanneer
OfBekijk alle Sherpa.be tickets

Lindsey Stirling

Datum Uur Locatie Beschikbaarheid
Woensdag - 22/03/2017 20u00
Stadsschouwburg - Antwerpen  
General on sale vanaf 21/10 - 10u
2017-03-22

Beschrijving

De innemende Amerikaanse violiste, danser, componist, choreograaf en performance kunstenares Lindsey Stirling keert in Maart 2017 terug naar België. Haar vorige twee concerten in Ancienne Belgique waren in een mum van tijd uitverkocht. Nu voegt ze ook Antwerpen toe aan haar doorkomst in België. Op 22 Maart 2017 staat ze in de Stadsschouwburg.

Alleskunner Lindsey is wereldwijd uitgegroeid tot een waar fenomeen dankzij de combinatie van haar unieke muzikale stijl (folk, pop en dubstep) met spraakmakende en theatrale liveshows waarin hits, dansers en videoprojecties het publiek tot een kookpunt brengen.

Ze verwierf vooral ook veel bekendheid met haar interpretaties van bekende soundtracks van videogames waaronder Zelda, Assassin’s Creed, Skyrim en Pokemon. Haar muziekvideo’s werden op YouTube miljoenen keren bekeken en het aantal trouwe fans groeit nog dagelijks (3,5 miljoen fans op Facebook en ruim 8 miljoen op YouTube).

In haar recentste album, ‘Brave Enough’, uitgebracht in augustus 2016, werkte ze samen met andere bekende violisten zoals Christina Perri, Shay en Lecrae.

Met een wereldwijde fanbase is Lindsey Stirling de eerste artieste die klassieke viool met moderne dans op een geloofwaardige manier weet te combineren. Op 22 Maart wil ze het publiek met een verse show van haar muzikale cocktail overtuigen.

De ticketverkoop voor beide shows start op Vrijdag 21 Oktober om 10u.