• Nog geen Sherpa account? Registreer je nu
  • Aanmelden

Wat
Waar
Wanneer
OfBekijk alle Sherpa.be tickets

Michael Jackson Tribute

Datum Uur Locatie Beschikbaarheid
Zaterdag - 17/06/2017 20u00
Theater Elckerlyc  
2017-06-17

Beschrijving

Michael Jackson tribute in Antwerpen!

Live musicians! Backing singers! Dancers!

Op Zaterdag 17 juni 2017 komt de bekende Michael Jackson-imitator Christ’OF naar het Theater Elckerlyc te Antwerpen. Bestel nu je tickets en herbeleef tijdens een spectaculaire show de onvergetelijke dance moves van de King of Pop! Verwacht je aan een best-of waarin alle Jackson-klassiekers zoals Thriller, Bad, Beat It en vele andere hits de revue zullen passeren!

Jackson-imitator Christ’OF bewees zijn danstalenten eerder al in tal van TV shows in binnen- en buitenland en kreeg in 2002 zelfs complimenten van Michael zelve toen hij tijdens een exclusieve show voor de King of Pop mocht optreden. In 2010 werd Christ’OF de terechte winnaar van de talentenjacht “My Name Is Michael”, een programma van VTM en RTL4 dat in België & Nederland op zoek ging naar de beste Michael Jackson imitator.

Na deze overwinning ging Christ’OF op tournee. Het resultaat? 17 uitverkochte shows en meer dan 49.000 fans die genoten van een wervelend spektakel. In Oostende zal Christ’OF niet alleen op het podium staan. Met live vocals, een live band, dansers en spectaculaire stunts belooft dit een avond te worden die je niet mag missen!