• Nog geen Sherpa account? Registreer je nu
  • Aanmelden

Wat
Waar
Wanneer
OfBekijk alle Sherpa.be tickets

De Grote Improvisatieshow - 2017

Datum Uur Locatie Beschikbaarheid

Beschrijving

Ruben Van Der Meer en Tijl Beckand staan al tien jaar lang aan de improvisatietop in uitverkochte zalen.. blablablablabla

Wat is er nou werkelijk aan de hand. Oké, ze zeggen dat ze improviseren, maar wie checkt dat? En er wordt geroepen dat het hilarisch is, maar hoe meet je dat? Wie beter kijkt, ziet dat De Grote Improvisatieshow vaak in het theater staat als er een stroomuitval is in de regio waar ze spelen. En wie nog beter kijkt ziet dat er avond aan avond bijna alleen maar dezelfde mensen in de zaal zitten. In werkelijkheid worden er maar 10 á 20 kaarten per avond verkocht. De rest van de zaal zit vol met figuranten die opgedragen wordt om telkens weer om dezelfde moppen te lachen. Betaald welteverstaan. Alleen maar om het ego van een paar 'has beens' op te krikken. 

Hoe financier je zoiets? Cristal Meth. Inderdaad, die harddrugs uit Breaking Bad. De belachelijke en schunnige winsten die Ruben van der Meer en Tijl Beckand met de fabricatie en distributie van deze zeer verslavende drug maken worden rechtstreeks in dit krankzinnige theaterproject gepompt. Waarom is dit nooit aan het licht gekomen, vraagt u zich af? We leven in een wereld waarin mensen denken dat Elvis dood is, E.T een pop en Gorden een zanger. Dat is de reden. 

Dus koop maar een ticketje en doe mee aan deze poppenkast. U moet er zelf mee leren leven. 

Medeplichtigen aan deze voorstelling die zonder enige aankondiging of reden aan deze schande meewerken zijn: Alex Ploeg, Wilko Terwijn, Arie Koomen, Jamai Loman, Ruben Nicolai en Rick Paul Van Mulligen.