• Nog geen Sherpa account? Registreer je nu
  • Aanmelden

Wat
Waar
Wanneer
OfBekijk alle Sherpa.be tickets

Wwe Live - Superstar Vip Experience Package

Datum Uur Locatie Beschikbaarheid
Vrijdag - 08/11/2013 20u00
Vorst Nationaal  
Niet beschikbaar
2013-11-08

Beschrijving

Nieuwe WWE LIVE Tour komt naar Vorst Nationaal

Op vrijdag 8 november komt de WWE Live Tour naar België! Een ijzersterke competitie, bikkelharde duels en spannende ontmoetingen tussen de beste teams en grootste rivalen. Het wordt opnieuw een niet te missen avond, vol spanning en spektakel.

Voor de nieuwe WWE Tour worden WWE Raw en WWE SmackDown samengevoegd tot één evenement: WWE Live. In november komt deze nieuwe show naar Brussel! In Vorst Nationaal zullen Alberto Del Rio, “World Heavyweight Champion” Dolph Ziggleren en vele anderen voor de ogen van de vele Belgische diehard fans strijden om de titel. De line-up is onder voorbehoud van last minute wijzigingen.

Wordt het een spannend seizoen, of steekt er iemand met kop en schouders bovenuit? Op vrijdag 8 november zullen de WWE Superstars en Divas in Vorst Nationaal alvast hardhandig strijden om de overwinning. Aarzel dus niet te lang als je de nieuwe WWE LIVE Tour vanop de eerste rij wil zien!

De grootste fans kunnen de WWE LIVE Tour ook als VIP meemaken en enkele Superstars ontmoeten. Een WWE Superstar VIP Experience Package bevat:
- 1 Premium Ringside zitplaats
- 1 Meet & Greet en signeersessie met WWE Superstars*
- 1 Foto met een WWE Championship Title
- 1 Exclusieve Limited Edition WWE klapstoel
- 1 Exclusieve WWE Snapback pet
- 1 Limited Edition poster van het evenement
- 1 VIP pasje
- Vroege toegang tot de merchandise stand

*De WWE Superstars die aanwezig zijn op de Meet & Greet verschillen van show tot show

GROEPSBOEKINGEN - VIP ARRANGEMENTEN

Bij Sherpa.be kan je eveneens terecht voor groepsboekingen en VIP arrangementen. Voor privé of zakelijke aangelegenheden zorgt Sherpa.be voor de beste plaatsen aan de beste voorwaarden.

MEER INFORMATIE?

Onze medewerkers helpen u graag verder met vragen, informatie of reservaties, telefonisch via het nummer 070 223 193 of via mail groups@sherpa.be.

Maak een Sherpa.be-account aan om gepersonaliseerde nieuwsbrieven te ontvangen.